MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki Eğitim hareketliliği öğretmen ve idareci akreditasyonu faaliyetlerinde seçilen öğretmenlerimiz, Elif ACAR, Gürbüz ÖZDEMİR ve Ramil ÇETİN’e, öğrencilerimiz, Zeynep TUTAR, Recep Arda SUNAR, Sadanur KOÇ, Doğuhan KUNDAKÇI ve Münevver GÜNEŞ’e başarılar diliyoruz. Yurtdışı hareketlilik faaliyetleri Nisan 2024 tarihinde başlayacak olup Kasım 2024 tarihinde tamamlanacaktır.

Mrt

FESO Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak dünyamıza kattiğınız +1 in farkındayız. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun.  Okulumuzun 11. Sınıf Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğrencileri, öğretmenleri Nilgün Kara koordinatörlüğünde Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Fethiye Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademeden gelen  Down Sendromlu öğrenciler ile birlikte kurabiye etkinliği yaptılar. Müzik eşliğinde dans eden öğrenciler daha sonra da yaptıkları kurabiyeleri yediler. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2-19 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN KALFALIK/USTALIK SINAV PRGRAMIMIZ AŞAĞIDADIR.

Mrt

Bu vatan için sonsuzluğa giden / sonsuzluğa kadar bizimle kalan kahraman vatan evlatları / sizleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü.

Şbt

ŞUBAT AYINDA YAPILAN SORUMLULUK SINAVLARININ SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

12 - 16 ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK SORUMLULUK SINAVLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN SNAV PROGRAMINIZI GÖREBİLİRSİNİZ.

SINAV EL PROGRAMLARI BURADA !!!

Şbt

Erasmus Öğrenci Seçimi Değerlendirme Sonuçları:

Şbt

Sayın Kaymakamımız İsmail Hakkı Ertaş ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk Kaya bugün okulumuza ziyaret etkinliği gerçekleştirdi.

Ock

ŞUBAT AYI KALFALIK / USTALIK SINAV TAKVİMİMİZ

Ock

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı 2023-2024 Dönemi Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonuna konsorsiyum üyesi okullar için Öğrenci Hareketliliği seçim Puantajı ve Bilgilendirme duyurusudur.

Ara

11. Sınıf Otomotiv Mekanikerliği Dalı öğrencimiz Ergin KAYA, Uluslararası Fight Night Organizasyonu kulüp seçmelerinde 85 kiloda 1 olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

1-20 Aralık 2023'te yapılacak olan Kalfalık/Ustalık sınav takvimimiz. Sınavlara girecek öğrencilerimizin dikkatine!!!

Kas

Akut Fethiye Ekibi tarafından, okulumuzda "Afet Bilinçlendirme Semineri" ve "Deprem Tatbikatı" yapıldı.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, Atamızı saygı sevgi ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını, öğrenci ve öğretmenlerimizle kutladık.