MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Ercan OKYAY - Müdür Yardımcısı

1978 yılında Balıkesir´de doğdu. İlköğrenimini Balıkesir´de tamamladı. Ortaöğretime, Ankara Keçiören Çevre Sağlık Koleji´nde başlamış okulun taşınması nedeniyle Torbalı Sağlık Meslek Lisesi´nden 1997´de mezun oldu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde okudu. Aynı üniversitede Yüksek Lisansını 2005´te tamamladı. Halen Muğla Üniversitesi´nde doktora yapmaktadır.

Meslek hayatına Çanakkale SSK Hastanesi´nde başladı. 2002 yılında öğretmenliğe geçti. İzmir Tire, Torbalı ve Kiraz´da çalıştıktan sonra 2010 yılında Fatih Anadolu Lisesi´ne atanan Ercan OKYAY, 2015 yılı Ocak ayından itibaren öğretmenliğin yanı sıra Müdür Yardımcığı görevini de sürdürmüştür. 2023 yılında 8 yıllık görev süresinin ardından okulumuza atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.