T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Mutlu CAMIZ - Denklik İşleri Müdür Yardımcısı

Muğla/Fethiye’de doğmuştur. Eğitim-Öğretim hayatına Fethiye Günlükbaşı İlkokulunda başlamış,  aynı okulun Ortaokulunda okumuştur.

Lise öğrenimini Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamlamıştır. 1998 yılında Konya/Selçuk Üniversitesi/Mesleki Eğitim Fakültesi, Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliğini bitirmiştir.

2015 yılında Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesinde ‘Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi’’ yüksek lisansını yaparak,onur derecesi ile mezun olmuştur. Yüksek Lisans yaptığı zaman Eğitim koçluğu alanında eğitim almıştır.

Öğretmenliğe 1998 yılında Muğla/Marmaris İçmeler Halit Narin Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde başlamış olup,2001 yılında Fethiye Merkez Atatürk Ortaokuluna atanmıştır. 2002-2008 yılları arasında Fethiye Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesinde çalışmıştır.2008 yılında Çatalarık İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.2008 yılı sonunda Fethiye ESO Mesleki Eğitim Merkezine öğretmen olarak atanarak, 2017  yılına  kadar öğretmen ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2017 tarihinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde   Teknik   Müdür Yardımcısı ve Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2022’den itibaren merkezimizde Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Meslek hayatı boyunca birçok MEB hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılmıştır. Çalışmalarından dolayı birçok Başarı ve Üstün Başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.