MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Cumhuriyetimizin 100. yılını, öğrenci ve öğretmenlerimizle kutladık.

2-22 EKİM KALFALIK USTALIK SINAV PROGRAMI

Eyl

Tüm öğrencilerimiz ile İşletmelerde Mesleki Eğitim konulu bilgilendirme toplantılarını tamamladık.

Eyl

Sevgili Öğrencilerimiz, Sınav Programınız ve Kişiye özgü sınav belgeniz ektedir.

Ekm

Muğla ilinde 445 okulun saha çalışmasına kaldığı Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında Hayat Boyu Öğrenme kategorisinde Geçmiş Geleceğini Ağırlıyor adlı projemiz 3. olmuştur. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı sene başı oryantasyon çalışmaları kapsamında okulumuz idarecileri ve rehberlik servisi tarafından okulumuzun tanıtımı, okul ve işyeri kuralları, hak ve sorumluluklarımız konulu bilgilendirme toplantıları okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Haz

Oyunlarımızı bahçede hep birlikte oynadık.

Haz

Öğrencilerimizle kayıp nesneleri çok dikkatlice aradık. En hızlı bulanlar ödülünü aldı.

Haz

Öğrencilerimizle labirent bulmacası çözdük. Masamızda hamurdan labirent oyunu oluşturduk. Topu üfleyerek labirentin sonuna ulaştıran kazandı.

Haz

Proje öğrencilerimizle proje afişimizin yapbozunu yaptık.  Çok yoruldular ama ödüllerini aldılar.

Haz

Proje öğrencilerimizle kendi tangramımızı yaptık. Yarıştık. Ve ödüllerimizi aldık.

Haz

Proje öğrencilerimizle sudokuyu temel sudoku kaıpları ile öğrenmeye başladık.

May

Fun e-magazine eTwinning projesi öğrencileri tarafından diğer ildeki okullarla işbirliği halinde çalışılan sesli hikaye dergimiz çıktı. Öğrencilerimiz her sayfaya diğer arkadaşlarıyla birlikte katkı sağladılar ve eğlenerek öğrendiler. Sesli Hikaye Kitabı Web2.0 aracını kullanarak ortaya güzel ürünler çıkartan öğrencilerimize ve proje yürütücüsü öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çalışmamızı linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.